Ihan niin kuin me

Miltä tuntuu löytää rakkaus, kun sen luuli jo löytäneensä? Flirtti romaani surffaa ihmissuhdeaallokossa eikä pelkää sukeltaa pinnan alle.

Kustannustoimittaja Liv matkaa aurinkolomalle kumppaninsa Martinan kanssa, mutta päätyy yllätyksekseen rannalle pussailemaan nimettömäksi jäävän miehen kanssa. Kreikasta palattuaan Liv kuittaa illan harmittomaksi säädöksi ja alkaa jännittää tähtikirjailijansa uutuusteoksen kritiikkejä. Arvio ilmestyy, ja se on täystyrmäys. Kun Liville järjestyy tilaisuus tavata kriitikko tv-debatissa, kulisseissa vastassa on tuttu naama – mies rannalta! Jälleennäkeminen nostattaa myrskyn, joka pyyhkäisee kummankin elämän perustan paikoiltaan.

Ihan niin kuin me on moderni rakkaustarina, romaani siitä mitä on olla reilu kolmekymppinen, jolla kaikki on periaatteessa hyvin mutta joka joutuu yllättäen kysymään, onko nykyinen elämä sittenkään se oikea.

Alkuteos: För såna som oss

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-33507-8

ISBN e-kirja: 978-951-1-34278-6

ISBN äänikirja: 978-951-1-34488-9

Kääntäjä: Outi Menna

Julkaisukuukausi: kesäkuu 2019

400 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 84.2

Avainsana:  Henrik Karlsson Kaunokirjat Outi Menna Sähkökirjat Tiina Nevala Äänikirjat

Kuva kirjailijasta Henrik Karlsson – Tiina Nevala

Henrik Karlsson – Tiina Nevala

Henrik Karlsson ja Tiina Nevala ovat pariskunta, joka työskentelee kustannusalalla, Karlsson kustannustoimittajana ja Nevala viestinnässä. Ihan niin kuin me on heidän yhteinen projektinsa, fiksu hyvänmielen kirja ja yllättävä ihmissuhderomaani – kirja, jollaisen he olisivat itse aina halunneet löytää ja julkaista.

Suomennetut teokset

  • Ihan niin kuin me, 2019, suom. Outi Menna
    (För såna som oss, 2018)
...
Kirjailijan sivulle