2

Hienoimmat virkkuutyöt

Hienoimmat virkkuutyöt -kirjan 20 vaikuttavaa ohjetta edustavat modernia virkkaussuunnittelua parhaimmillaan. Unelmankevyistä langoista ja ilmavista silmukoista syntyy hienostuneita asuja ja asusteita, jotka laskeutuvat kauniisti. Ohuilla langoilla virkkaaminen voi tuntua nopealta ja helpolta, mutta lopputulokset ovat tyylikkäitä, mukavia ja imartelevia. Vaatteet sopivat erinomaisesti kerrospukeutumiseen.
Kristin Omdahl on suunnitellut tätä kirjaa varten mm. puseroita, jakkuja, saaleja, huiveja ja päähineitä, joissa on ihastuttavia yksityiskohtia, kuten erikoisia silmukoita, pitsiä, rimpsuja ja helmiä. Asusteisiin on yksi koko, ja suurin osa vaatteista on mitoitettu naisten kokoihin S–XL. Kutakin työtä varten on sanallinen ohje ja kaavioita.
Kristin Omdahl on virkkausmallien suunnittelija, joka on kirjoittanut useita virkkausaiheisia teoksia. Hän asuu Floridassa.

Alkuteos: Crochet So Fine

ISBN: 978-952-254-236-6

Kääntäjä: Sanna Oksanen

Julkaisukuukausi: 09.2015

Kirjastoluokka: 65.433

Kustantamo: Moreeni

Asiasana:  Kristin Omdahl Moreeni Sanna Oksanen Tietokirjat

nemo-logo

Moreeni julkaisee kädentaitokirjoja neulomisesta ja virkkaamisesta aina harvinaisten tekniikoiden opaskirjoihin ja perinnerakentamiseen.