Edinburgh

Edinburgh on Skotlannin pääkaupunki, historiaa tihkuva monipuolinen matkailukohde, skotlantilaisen kulttuurin tyyssija.

Kaupunki esitellään oppaassa alueittain näppärästi taitetuilla kuusisivuisilla aukeamilla, joiden ytimenä on yksityiskohtainen ja informatiivinen kartta. Tärkeimpien nähtävyyksien ohella mukana on ravintoloita, kahviloita, pubeja, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja ym.

Oppaan alkusivuille on koottu runsaasti monenlaista käytännön tietoa ruokailusanastosta tapahtumakalenteriin ja menovinkkeihin. Loppupään aukeamilta taas löytää vinkkejä kuinka tutustua Edinburghiin pintaa syvemmältä, hotelleja hintaluokittain, tietoa julkisesta liikenteestä sekä lähiseudun retkikohteista jne. Kartat ja kuvitus ovat kautta linjan selkeitä, ja lopussa on helppokäyttöinen katu- ja kohdehakemisto.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2018 kaksi uutuustitteliä (laajat saari- ja alueoppaat Kanariansaaret sekä Napolinlahti ja Amalfin rannikko) sekä Edinburghin lisäksi uudistettu painos Barcelonasta, Brysselistä, Budapestista, Dubrovnikista, Lontoosta, Nizzasta, Prahasta, Roomasta ja Varsovasta.

Alkuteos: Cartoville Edimbourg

ISBN kirja: 978-951-1-29641-6

ISBN kirja: 978-951-1-31532-2

Kääntäjä: Auri Paajanen

Julkaisukuukausi: huhtikuu 2018

20 sivua (kirja)

42 sivua (kirja)

Kirjastoluokka: 40.71

Avainsana:  Auri Paajanen Muut Otavan karttaoppaat