In English
Herkäksi syntynyt
  • Alkuteos: Født sensitiv. Våre historier
  • ISBN: 9789511331285
  • Kääntäjä:
  • Julkaisuaika: 2018
  • 255 sivua
  • Kirjastoluokka: 99.1

Prinsessa Märtha Louise, Elisabeth Nordeng

Herkäksi syntynyt

Erityisherkän elämä on erilaista niin lapsena, nuorena kuin aikuisena ja äitinäkin – varsinkin, jos olet Norjan prinsessa.

Prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng kertovat ensimmäistä kertaa elämästään erityisherkkinä. Henkilökohtaisista kokemuksista sekä kohtaamisista asiantuntijoiden kanssa syntyy uudenlainen kuva erityisherkkien maailmasta. Siinä maailmassa herkkyys voi olla vahvuus, kunhan ottaa itse siitä vastuun. Kirja sisältää myös harjoituksia.

Prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng saapuvat Suomeen keväällä 2019 Herkäksi syntynyt kirja- ja luentokiertueelle.

Kaksikko vierailee Helsingin lisäksi myös Turussa. Suomi-kiertueen aikana kirjailijat pitävät kaksi yleisöluentoa, opettavat lounasseminaarissa, signeeraavat kirjojaan ja tapaavat median edustajia.  Tervetuloa yleisötapahtumiin missä kirjailijat avaavat uuden ja monisyisen näkökulman erityisherkkyyteen!

Vierailun ohjelma:

ke 20.3 Erityisherkkyys voimavarana -yleisöluento Helsingin yliopiston juhlasalissa  klo 18-19.30. Kirjamyynti & signeeraus klo 17-17.45 www.lippu.fi

to 21.3 Lounasseminaari Turussa

Erityisherkkyys voimavarana -yleisöluento Turun Logomossa klo 18-19.30 Kirjamyynti & signeeraus klo 17-17.45 www.lippu.fi

pe 22.3 Lounasseminaari Helsingissä

Suora linkki tapahtumien lipunmyyntiin>>