U & M Susimetsä

Marko ja Ulla Susimetsä ovat hämeenlinnalainen aviopari. Marko (s. 1973) on koulutukseltaan filosofian tohtori ja työskentelee yliopettajana. Ulla (s. 1975) on filosofian maisteri ja työskentelee freelance-kääntäjänä. Esikoisromaani avaa 30-vuotiseen sotaan sijoittuvan Kuninkaan rakuunat -sarjan. Koko tuotanto Kuninkaan rakuunat -sarja Upseerin miekka, 2018 Kuriirin viitta, 2019
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2018/03/Susimetsat-15.jpg
https://otava.fi/wp-content/uploads/2018/03/Susimetsat-15.jpg

U & M Susimetsä

Marko ja Ulla Susimetsä ovat hämeenlinnalainen aviopari. Marko (s. 1973) on koulutukseltaan filosofian tohtori ja työskentelee yliopettajana. Ulla (s. 1975) on filosofian maisteri ja työskentelee freelance-kääntäjänä. Esikoisromaani avaa 30-vuotiseen sotaan sijoittuvan Kuninkaan rakuunat -sarjan.

Koko tuotanto

Kuninkaan rakuunat -sarja

  • Upseerin miekka, 2018
  • Kuriirin viitta, 2019
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin