Sara Peltola ja Elli Laukkanen

2

Vegejuhlat brunsseista häihin

Nuoret catering-yrittäjät Sara ja Elli neuvovat, miten juhliin laitetaan herkullista ja jokaiselle sopivaa ruokaa. Kirjan kaikki reseptit ovat vegaanisia ja gluteenittomia, joten ne käyvät myös muna- ja maitoallergikoille.
Monipuolisilla ruokaohjeilla saat kahvi-, illallis- ja cocktailpöydät notkumaan kaikenlaisia herkkuja salaatista smoothieen, leivästä leivoksiin ja kvinotosta kakkuun, joten voit järjestää niin häät, valmistujaiset, brunssit kuin tuparitkin. Mukana on paljon konkreettisia vinkkejä menun kokoamiseen ja erikokoisten porukoiden kestitsemiseen. Kirjan ohjeilla juhlasi onnistuvat taatusti ja voit keittiössä hikoilemisen sijaan rentoutua ja keskittyä vieraisiin.