Pirkko Aitoaho

Pirkko Aitoaho (s. 1946) on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja lastentarhanopettaja. Aitoaho on työskennellyt mielisairaalassa, lastentarhassa ja arkkitehtitoimistossa. Aitoaho asuu Vaasan lähellä Iskmossa. Pirkko Aitoaho on julkaissut tähän mennessä kaksi novellikokoelmaa ja romaanin. Esikoisteos, novellikokoelma Kolmekymmentä senttiä on pitkä aika ilmestyi vuonna 1995. Romaani Parempia ihmisiä ilmestyi vuonna 2005. Koko tuotanto Kolmekymmentä
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/aitoaho_w.jpg
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/aitoaho_w.jpg

Pirkko Aitoaho

Pirkko Aitoaho (s. 1946) on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja lastentarhanopettaja. Aitoaho on työskennellyt mielisairaalassa, lastentarhassa ja arkkitehtitoimistossa. Aitoaho asuu Vaasan lähellä Iskmossa.

Pirkko Aitoaho on julkaissut tähän mennessä kaksi novellikokoelmaa ja romaanin. Esikoisteos, novellikokoelma Kolmekymmentä senttiä on pitkä aika ilmestyi vuonna 1995. Romaani Parempia ihmisiä ilmestyi vuonna 2005.

Koko tuotanto

  • Kolmekymmentä senttiä on pitkä aika, novelleja, 1995, Otava
  • Tiistait ovat hyviä lähtöpäiviä, novelleja, 1998, Otava
  • Omilla teillä, romaani, 2001, Otava
  • Parempia ihmisiä, romaani, maaliskuu 2005, Otava
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin