Paula Nivukoski

Pohjalainen esikoiskirjailija Paula Nivukoski (s.1985) on maatilan nuorin tytär, joka oppi jo varhain ajamaan leikkuupuimuria ja päätyi sittemmin opettajaksi yliopistoon. Koko tuotanto Nopeasti piirretyt pilvet, 2019
Osta kirjailijan tuotantoa
https://otava.fi/wp-content/uploads/2018/11/Paula-Nivukoski.jpg
2

Nopeasti piirretyt pilvet

Vahvatunnelmainen esikoisteos sinnikkäästä 1920-luvun pohjalaisnaisesta, jota elämä taivuttaa muttei murra. Isälle annettu lupaus joutuu koetukselle, kun aviomies pakenee merten taa.

Kun Liisa menee naimisiin Kallen kanssa, edessä siintävät onnelliset vuodet täynnä hellyyttä. Mutta avioliitto onkin rahapussin nyörien kiristämistä, laskiämpärin tyhjentämistä ja valittava vanha äiti tuvan nurkassa.

Kalle lähtee paremman elämän perässä Amerikkaan, ja Liisa jää lastensa kanssa Isoonkyröön. Häntä painaa lupaus, jonka hän antoi isälleen tämän kuolinvuoteella: talo on pidettävä suvussa. Mutta kuinka paljon nuori nainen jaksaa harteillaan kantaa?

https://otava.fi/wp-content/uploads/2018/11/Paula-Nivukoski.jpg

Paula Nivukoski

Pohjalainen esikoiskirjailija Paula Nivukoski (s.1985) on maatilan nuorin tytär, joka oppi jo varhain ajamaan leikkuupuimuria ja päätyi sittemmin opettajaksi yliopistoon.

Koko tuotanto

  • Nopeasti piirretyt pilvet, 2019
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin