Noora Lintukangas

Noora Lintukangas on Loviisassa asuva kolmen lapsen äiti, toimittaja ja kundaliinijoogaopettaja. Koko tuotanto Viihdy omassa arjessasi, Mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle, 2017 Otava https://hidastaelamaa.fi/author/noora-lintukangas/
Osta kirjailijan tuotantoa
https://otava.fi/wp-content/uploads/2017/02/Noora-3.jpg
2

Viihdy omassa arjessasi

Mielen ja kehon harjoituksia keskelle elämää

Kirjassa pohditaan arkielämässä kohtaamiamme haasteita, ajatuksia ja tunteita. Kirja antaa välineitä nähdä, sietää ja hyväksyä omaa arkeaan ja arjen askareita uudella, lempeämmällä tavalla. Elämään kuuluu kaatumisia, mutta pystyyn nousemista on mahdollista opetella.
Kirja koostuu kahdesta osasta: arkipohdinnoista ja -oivalluksista sekä kirjan loppuun koostetuista helpoista kundaliinijoogaharjoituksista, jotka auttavat viihtymään omassa arjessa.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2017/02/Noora-3.jpg

Noora Lintukangas

Noora Lintukangas on Loviisassa asuva kolmen lapsen äiti, toimittaja ja kundaliinijoogaopettaja.

Koko tuotanto

  • Viihdy omassa arjessasi, Mielen ja kehon harjoituksia kaaoksen keskelle, 2017 Otava

https://hidastaelamaa.fi/author/noora-lintukangas/

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin