Ninni Oljemark

Ninni Oljemark on Tukholmassa asuva kuvittaja ja lastenkirjailija.

Lue lisää
2

Touhukaverukset - Museo kaikille

Uusi kuvakirjasarja Kanista, Sudesta ja Nallesta, jotka haluavat tehdä maailmasta mukavan paikan kaikille. Mukana hauskoja askarteluohjeita.
Villisika on maalannut hienon taulun. Hän pitää siitä niin paljon, että rakentaa sille oman museon. Mutta viime hetkellä häntä alkaa pelottaa, että muut eivät pidäkään taulusta, ja niinpä kukaan ei pääse katsomaan sitä.
Kanin, Suden ja Nallen mielestä on tyhmää, ettei kukaan pääse museoon, ja he päättävät perustaa uuden museon, joka on yhteinen koko kaupungille. Uskaltaako Villisika tuoda oman taulunsa mukaan?

Ninni Oljemark

Ninni Oljemark on Tukholmassa asuva kuvittaja ja lastenkirjailija.

Suomennetut teokset

  • Touhukaverukset – Yllätysjuhlat, 2019, Otava. Suom. Marjo Lemponen (Vännerna fixar överraskningskalas)
  • Touhukaverukset – Museo kaikille, 2020, Otava. Suom. Marjo Lemponen (Vännerna fixar museum)
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin