Maria Kangaskortet

Suosittu videobloggari Maria Kangaskortet (s. 1990) on kahden pienen lapsen äiti ja sisustusarkkitehtuurin opiskelija. Hänen edellinen Ruutuvapaata-kirjansa on suunnattu leikki-ikäisille. Koko tuotanto Ruutuvapaata, 2019 Ruutuvapaata koululaisille, 2020
Osta kirjailijan tuotantoa
https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/09/Maria_Kangaskortet_1.jpg
2

Ruutuvapaata

Mitä leikki-ikäinen voi tehdä ilman puhelinta, televisiota tai tablettia.

Lapsi ei tarvitse viihtyäkseen aina teknisiä välineitä. Mutta mitä virikkeitä hänelle keksisi esimerkiksi auto- tai lentomatkojen ajaksi? Mitä lapset voivat puuhata mummolassa tai kyläillessään kavereiden luona? Entä mitä he voivat tehdä itsekseen?
Mutkattomassa käsikirjassa on noin sata lapsen luovuutta kehittävää helppoa ohjetta ja vinkkiä, jotka sopivat moniin tilanteisiin, kuten lastenjuhliin tai rauhallisiin iltahetkiin. Askarrellessa, piirtäessä, leikkiessä ulkona tai sisällä ei aika käy pitkäksi!

https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/09/Maria_Kangaskortet_1.jpg

Maria Kangaskortet

Suosittu videobloggari Maria Kangaskortet (s. 1990) on kahden pienen lapsen äiti ja sisustusarkkitehtuurin opiskelija. Hänen edellinen Ruutuvapaata-kirjansa on suunnattu leikki-ikäisille.

Koko tuotanto

  • Ruutuvapaata, 2019
  • Ruutuvapaata koululaisille, 2020
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin