Maja Säfström

Maja Säfström (s. 1987) on ruotsalainen arkkitehti ja kuvittaja. Hän pitää Tukholmassa pientä puotia, jossa hän myy kuvituksiaan sekä erilaisia niillä varustettuja tavaroita kangaskasseista lastenvaatteisiin.
Lue lisää
2

Tärkeitä tietoja eläinvauvoista

Suuren suosion saavuttanut Tärkeitä tietoja eläimistä saa jatkoa!

Tiesitkö, että flamingon poikaset elävät vaaleanpunaisella maidolla ja että norsulauma juhlistaa uuden jäsenen syntymistä fanfaarilla? Hellyttävät piirroskuvat viehättävät kaikenikäisiä eläinten ystäviä.

3+

 

Kirjasta sanottua

”Teoksessa yhdistyvät harvinaisesti hauskuus ja herkkyys. Lapsi nauraa rätkättää etenkin tiedoille, joihin sisältyy kakkaa ja pissaa – mutta samalla kuvissa ja teksteissä on läsnä lämminhenkinen vakavuus. (- -)  Tuntuu, että Säfströmin tapaan tehty eläinten inhimillistäminen herättelee vastuullisia tunteita paitsi eläimiä myös ihmistä ja koko maapalloa kohtaan. – Sanna Kangasniemi, Helsingin Sanomat

”Joka aukeama on uniikki, ja se tekeekin kirjasta erityisen. Vaikka kuvitus onkin mustavalkoista, se antaa mahdollisuuden lukijalle värittää hellyttävät kuvat mielessään. Kirjan helppo- ja nopealukuisuus tekevät siitä kaikenikäisille sopivan lukukokemuksen.” – Aleksi Kokkonen, Hämeen Sanomat

”Vau, mitä tyyppejä! Flamingoäiti ja -isä ruokkivat poikasiaan punaisella maidolla, joka muuttaa ne vaaleanpunaisiksi. Samalla vanhemmat haalistuvat. Maja Säfströmin tietokuvakirja Tärkeitä tietoja eläinvauvoista (Nemo 2019) tekee iloiseksi.” – Jenni Rinkinen, Kodin Kuvalehti

Maja Säfström

Maja Säfström (s. 1987) on ruotsalainen arkkitehti ja kuvittaja. Hän pitää Tukholmassa pientä puotia, jossa hän myy kuvituksiaan sekä erilaisia niillä varustettuja tavaroita kangaskasseista lastenvaatteisiin. Hänen kirjansa Tärkeitä tietoja eläimistä julkaistiin alun perin englanniksi Yhdysvalloissa.

Löydät Majan instagramista @majasbok.
Lisää tietoa kotisivuilta täältä.

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin