Lottaliina Pokkinen

Lottaliina Pokkinen on juristi (OTL), ammattineuvottelija ja tietokirjailija, joka auttaa työkseen luovan alan ammattilaisia sekä Muusikkojen liiton lakiasiainpäällikkönä että oman yrityksensä Lehtinen Legal Oy:n kautta. Pokkinen on myös kysytty neuvottelukouluttaja (tiedustelut: lottaliina@lehtinenlegal.fi).

”Mitä enemmän tätä kirjasi esiin nostamaa neuvottelutaitojen tärkeyttä elämässä ajattelee, sitä enemmän näkee tilanteita, joissa siitä on hyötyä tai joissa ihmisiltä puuttuvat kyvyt neuvotella. Se on todella kiinnostavaa. Itse sain kirjan opeilla neuvoteltua lomareissulla paremman hotellihuoneen – kahdesti!”
–Ote lukijapalautteesta

(Kuva: Tomi Kontio)

https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/03/Lottaliina-Pokkinen_Tomi-Kontio.jpg
2

Artisti maksaa

Työehtojen kirjo on suuri ja palkkioratkaisuja on monenlaisia. Kirja neuvoo työn tekijää arvostamaan omaa osaamistaan, ottamaan vuorovaikutustaidot käyttöön ja neuvottelemaan itselleen järkevän sopimuksen. Älä siis tyydy näkyvyyteen! Taiteilijoita edustava juristi on haastatellut Marco Bjurströmiä, Lenita Airistoa, Sofi Oksasta ja muita Suomen menestyneimpiä luovien alojen ammattilaisia.