Kirsi Ranin

https://otava.fi/wp-content/uploads/2021/10/KirsiRanin_pieni.jpg

Kirsi Ranin on ”kirja-aktivisti”. Hän liittyi kansainväliseen lukupiiriin asuessaan Aasiassa ja palattuaan perusti Kirsin Book Club -lukupiirin vuonna 2010. Lukupiirin toiminta on laajentunut monipuoliseksi kirja-alan harrastamiseksi. Kuukausittaisten lukupiirien lisäksi mukaan on tullut suosittu Kirsin Book Club -kirjablogi ja -podcast sekä yrityslukupiirien vetäminen.

2

Lukupiiri

Parhaat vinkit onnistuneen lukupiirin perustamiseen ja pyörittämiseen. Kirjoista keskusteleminen on iloista ja mieltä avartavaa yhdessä tekemistä!

Kirsi Ranin perusti Kirsin Book Club -lukupiirin yli kymmenen vuotta sitten. Kuukausittaisten lukupiirien lisäksi mukaan on tullut suosittu Kirsin Book Club -kirjablogi ja -podcast. Kirsi antaa neuvoja lukupiirien vetäjille ja osallistujille. Miksi kannattaa perustaa lukupiiri? Kuinka keskustelu käynnistetään? Viinillä vai ilman? Kuka valitsee seuraavan kirjan?

Lukupiirit elävät uutta kukoistusta, eikä ihme, sillä niissä päästään kiinni elämän iloihin ja suruihin. Lukupiirissä syntyy elämää muuttavaa taikaa! Sokerina pohjalla on 200 kirjasuositusta 20 eri aiheesta.