Katherine McGee

Katharine McGee on esikoiskirjailija ja entinen kustannustoimittaja. Vastakohtana synkille tulevaisuuskuville hänen tulevaisuuden Manhattanille sijoittuva trilogiansa on energinen ja elämää sykkivä. Suomennetut teokset Tuhat kerrosta – Pudotus, 2016, suom. Annika Eräpuro (The Thousandth Floor) Tuhat kerrosta – Huipulla, 2018, suom. Riie Heikkilä (The Thousandth Floor – The Dazzling Heights) Tuhat kerrosta
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/katharinemcgee.jpg
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/katharinemcgee.jpg

Katherine McGee

Katharine McGee on esikoiskirjailija ja entinen kustannustoimittaja. Vastakohtana synkille tulevaisuuskuville hänen tulevaisuuden Manhattanille sijoittuva trilogiansa on energinen ja elämää sykkivä.

Suomennetut teokset

  • Tuhat kerrosta – Pudotus, 2016, suom. Annika Eräpuro (The Thousandth Floor)
  • Tuhat kerrosta – Huipulla, 2018, suom. Riie Heikkilä (The Thousandth Floor – The Dazzling Heights)
  • Tuhat kerrosta – Korkeuksiin, 2019, suom. Inka Parpola (The Thousandth Floor – The Towering Sky)
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin