Julian Clary

Julian Clary on suosittu brittiläinen koomikko, viihdyttäjä ja kirjailija, joka on kiertänyt maailmaa yhden miehen shownsa kanssa ja esiintynyt useissa tv-sarjoissa. Hän asuu Kentissä miehensä, koiriensa ja kanojensa kanssa. Kirjailijan kotisivut:http://www.julianclary.co.uk/   Suomennetut teokset Me Ponnekkaat, 2017, suom. Outi Järvinen (The Bolds, 2015) Me Ponnekkaat – Pelastuspartio, 2018, suom. Outi
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2017/06/Julian-Clary-016-Credit-Eddie-Botsio.jpg
2

Me Ponnekkaat lomalla

Rantaloma hyeenamaiseen tapaan!
Lontoon karvaisin perhe, Ponnekkaat, päättää suunnata merenrantaan hyvin ansaitulle lepolomalle. Innosta hihkuen he pakkaavat retkeilyvarusteet ja teltan mukaansa. Tosin ei mene kauankaan, kun ongelmat jo nuuskivat tiensä näiden hyeenoiden luo. Mutta ei hätää: koska Ponnekkaat to-del-la-kin tykkäävät ulvoa naurusta, on edessä jälleen kiherryttävän kikatuttava seikkailu.
Ratkiriemukas tarina hyvin erikoisesta perheestä – naurutakuu!
Lue myös Me Ponnekkaat ja Me Ponnekkaat – pelastuspartio.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2017/06/Julian-Clary-016-Credit-Eddie-Botsio.jpg

Julian Clary

Julian Clary on suosittu brittiläinen koomikko, viihdyttäjä ja kirjailija, joka on kiertänyt maailmaa yhden miehen shownsa kanssa ja esiintynyt useissa tv-sarjoissa. Hän asuu Kentissä miehensä, koiriensa ja kanojensa kanssa.

Kirjailijan kotisivut:http://www.julianclary.co.uk/

 

Suomennetut teokset

  • Me Ponnekkaat, 2017, suom. Outi Järvinen (The Bolds, 2015)
  • Me Ponnekkaat – Pelastuspartio, 2018, suom. Outi Järvinen (The Bolds to the Rescue, 2016)
  • Me Ponnekkaat lomalla, 2019, suom.  Outi Järvinen (The Bolds on Holiday, 2018)

 

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin