Josie Silver

Josie Silver on englantilainen kirjailija, joka elää miehensä, lapsiensa ja kissansa kanssa. Hänen esikoisromaaninsa Ole minun on jo ennen ilmestymistään myyty liki 20 maahan. Suomennetut teokset Ole minun, 2018, suom. Satu Leveelahti (One day in December, 2018)
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2018/04/Josie-Silver-c-Justine-Stoddart.jpg
2

Ole minun

Yksi katse muutti kaiken. Täydellisen vastustamaton rakkaustarina on talven sydämenlämmittäjä.

Laurie ei usko rakkauteen ensisilmäyksellä. Kunnes eräänä joulukuisena päivänä hän näkee bussinikkunasta miehen, jonka silmistä hän ei pysty irrottamaan katsettaan. Laurie ei voi tunteilleen mitään, vaikka hän tietää, ettei ehkä koskaan näkisi miestä uudelleen.
Vuotta myöhemmin hänen ystävänsä esittelee joulupirskeissä uuden rakkaansa: saman miehen, jota Laurie ei ole vieläkään saanut mielestään.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2018/04/Josie-Silver-c-Justine-Stoddart.jpg

Josie Silver

Josie Silver on englantilainen kirjailija, joka elää miehensä, lapsiensa ja kissansa kanssa. Hänen esikoisromaaninsa Ole minun on jo ennen ilmestymistään myyty liki 20 maahan.

Suomennetut teokset

  • Ole minun, 2018, suom. Satu Leveelahti
    (One day in December, 2018)
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin