Colson Whitehead

Colson Whitehead (s. 1969) on monikertaisesti palkittu newyorkilainen kirjailija, kriitikko ja esseisti. Hän kasvoi Manhattanilla ja opiskeli Harvard Collegessa. Hän on opettanut kirjoittamista lukuisissa yliopistoissa Yhdysvalloissa. Kirjailijan kotisivut https://www.colsonwhitehead.com/ Suomennetut teokset Balladi John Henrystä, 2002, suom. Markku Päkkilä (John Henry days 2001) Nickelin pojat, 2020, suom. Markku Päkkilä
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/11/Colson-Whitehead_©-Michael-Lionstar-no-fee.jpg
https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/11/Colson-Whitehead_©-Michael-Lionstar-no-fee.jpg

Colson Whitehead

Colson Whitehead (s. 1969) on monikertaisesti palkittu newyorkilainen kirjailija, kriitikko ja esseisti. Hän kasvoi Manhattanilla ja opiskeli Harvard Collegessa. Hän on opettanut kirjoittamista lukuisissa yliopistoissa Yhdysvalloissa.

Kirjailijan kotisivut https://www.colsonwhitehead.com/

Suomennetut teokset

  • Balladi John Henrystä, 2002, suom. Markku Päkkilä
    (John Henry days 2001)
  • Nickelin pojat, 2020, suom. Markku Päkkilä
    (The Nickel boys, 2019)

 

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin