C.J. Sansom

C.J. Sansom (s. 1952) toimi vähäosaisten lakimiehenä Sussexissa, kunnes ryhtyi täyspäiväiseksi kirjailijaksi. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on historian tohtori.

Kirjailijan kotisivut

Lue lisää
2

Kapinalliset

Loistelias historiallinen trilleri vie lukijan keskelle Tudorien ajan Englannin kuohuntaa. Huippusuositun Shardlake-sarjan seitsemäs osa.

On kevät vuonna 1549. Englanti on luisumassa kaaokseen Henrik VIII:n kuoleman jälkeen. Uskonnolliset erimielisyydet repivät kansaa, sota Skotlannin kanssa jatkuu jatkumistaan ja koko maan talous uhkaa romahtaa.

Kuninkaan kuoltua veitsenterävä Matthew Shardlake on työskennellyt tämän tyttären, Lady Elizabethin palveluksessa. Kun Elizabethin sukulainen murhataan, Shardlaken on matkustettava selvittämään rikosta. Kun tapaukseen liittyvät mysteerit alkavat valjeta, talonpoikien kapina puhkeaa. Murhalla näyttää olevan kytköksiä niin kapinallisleiriin kuin Norfolkin säätyläisiin. Kun kansannousu jakaa Shardlaken lähipiirin kahtia, hän on kohtalokkaiden valintojen edessä.

C.J. Sansom

C.J. Sansom (s. 1952) toimi vähäosaisten lakimiehenä Sussexissa, kunnes ryhtyi täyspäiväiseksi kirjailijaksi. Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on historian tohtori.

Kirjailijan kotisivut

Suomennetut teokset

Shardlake-sarja

 • Luostarin varjot, 2011, suom. Katariina Kaila
  (Dissolution, 2003)
 • Musta tuli, 2012, suom. Katariina Kaila
  (Dark fire, 2004)
 • Itsevaltias, 2015, suom. Ilkka Rekiaro
  (Soverign, 2006)
 • Ilmestys, 2016, suom. Ilkka Rekiaro
  (Revelation, 2008)
 • Amuletti, 2017, suom. Ilkka Rekiaro
  (Heartstone, 2010)
 • Kerettiläinen, 2018, suom. Ilkka Rekiaro
  (Lamentation, 2014)
 • Kapinalliset, 2019, suom. Ilkka Rekiaro
  (Tombland, 2018)

Muut

 • Talvi Madridissa, 2010, Otava, suom. Seppo Raudaskoski
  (Winter in Madrid, 2006)
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin