Aura Nurmi

Aura Nurmi (s. 1988) on runoilija, Lukukeskuksen Mun tarina -hankkeen taiteellinen suunnittelija ja yksi Helsinki Poetry Connection -yhdistyksen perustajajäsenistä. Nurmen esikoiskokoelma Villieläimiä (2016) oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokkaana ja sai Kalevi Jäntin palkinnon. Koko tuotanto Villieläimiä, 2016, Kolera-kollektiivi Leijonapatsailla, 2020, Otava Palkinnot Kalevin Jäntin palkinto, 2016
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/11/Otava_AuraNurmi_JR_12.jpg
https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/11/Otava_AuraNurmi_JR_12.jpg

Aura Nurmi

Aura Nurmi (s. 1988) on runoilija, Lukukeskuksen Mun tarina -hankkeen taiteellinen suunnittelija ja yksi Helsinki Poetry Connection -yhdistyksen perustajajäsenistä. Nurmen esikoiskokoelma Villieläimiä (2016) oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokkaana ja sai Kalevi Jäntin palkinnon.

Koko tuotanto

  • Villieläimiä, 2016, Kolera-kollektiivi
  • Leijonapatsailla, 2020, Otava

Palkinnot

  • Kalevin Jäntin palkinto, 2016
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin