Anne-Maija Aalto

Anne-Maija Aalto (s. 1988) on kotoisin Lappeenrannasta, mutta asuu nykyään Turussa miehensä kanssa. Aalto opiskelee kirjallisuutta ja luovaa kirjoittamista Turun yliopistossa. Hän nauttii matkustamisesta vieraisiin kaupunkeihin, hyvistä tarinoista, syksystä, sunnuntaiaamuista ja leipomisesta. Anne-Maija Aallon esikoisromaani Syvään veteen (2016) sai kunniamaininnan Otavan nuortenromaanikilpailussa 2015. Koko tuotanto Syvään veteen, 2016
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/anna-maija-aalto-003.jpg
2

Syvään veteen

Huikean kaunis ja lohtua tuova esikoisromaani

15-vuotiaan Taikan äiti kuolee auto-onnettomuudessa, ja Taika joutuu aloittamaan uuden elämän vieraassa ympäristössä.Lukija elää surun läpi yhdessä päähenkilön kanssa, käy samoissa syvissä vesissä. Hän kovettaa itsensä kuin uutta minäänsä luova Taika, takertuu mukavaan äidinkielenopettajaan Anttiin samalla epätoivoisella hurjuudella, tulee yhtä nöyryytetyksi, hyväksyy lopulta oman haavoittuvuutensa.

Anne-Maija Aalto kuljettaa varmoin ottein niin päähenkilöä kuin lukijaakin. Kirjan jälkeen jää puhdistunut olo.

”Minä talutin itse itseni pois jäältä ja syvistä vesistä ja nyt minä olen tässä, valmiina elämään ja pitämään hauskaa.”

https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/anna-maija-aalto-003.jpg

Anne-Maija Aalto

Anne-Maija Aalto (s. 1988) on kotoisin Lappeenrannasta, mutta asuu nykyään Turussa miehensä kanssa. Aalto opiskelee kirjallisuutta ja luovaa kirjoittamista Turun yliopistossa. Hän nauttii matkustamisesta vieraisiin kaupunkeihin, hyvistä tarinoista, syksystä, sunnuntaiaamuista ja leipomisesta.

Anne-Maija Aallon esikoisromaani Syvään veteen (2016) sai kunniamaininnan Otavan nuortenromaanikilpailussa 2015.

Koko tuotanto

  • Syvään veteen, 2016
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin