In English
Kriittinen tiheys
  • ISBN: 9789511260851
  • Kääntäjä:
  • Julkaisuaika: 2012
  • 460 sivua
  • Kirjastoluokka: 84.2

Taavi Soininvaara

Kriittinen tiheys

YK:n Kenian päämajaan tehdään tuhoisa ohjusisku, jota seuraa uhkavaatimus: elleivät YK, Valuuttarahasto ja Maailmanpankki anna anteeksi maailman 50 köyhimmän valtion velkoja, kahden viikon kuluttua seuraa uusi isku. Kun ohjuksen jäännöksistä löytyy suomalaisen Globeguide-ohjausjärjestelmän osia, YK:n työntekijä Leo Kara lähetetään Sudanista Suomeen tutkimaan asiaa sillä välin kun länsimaiden tiedustelupalvelut työskentelevät kuumeisesti terroristien paikallistamiseksi.

Leo Kara ajautuu keskelle Globeguiden valmistajan Fennican lahjusskandaalia. Omapäinen ja hurjaluontoinen mies hämmentää kuvioita ja kerää vihamiehiä kaikkialla missä liikkuu, tällä kertaa listan kärkeen kiilaa KRP:n päällikkö Jukka Ukkola. Apua Kara saa yllättäen tyttären menetyksen kanssa taistelevalta juristi Kati Soisalolta ja tämän hakkeri-poikaystävältä Jonnyltä.

Venäläisyhtiö Sibirtek ja suomalaisten vallanpitäjien yhteydet KGB:hen ja sen perillisiin kytkeytyvät huippusalaisiin asekauppoihin, vahinko vain, että joku raivaa todistajat tieltä juuri ennen Karan kohtaamista. Ja kaiken aikaa kello tikittää, seuraava ohjusisku lähestyy…

Uuden neliosaisen trillerisarjan vauhdikas ja yllätyksekäs avaus.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.