Johannes Ekholm

Jo­han­nes Ek­holm (s. 1984) on näytelmäkirjailija, joka on työskennellyt myös graa­fi­sena suun­nit­te­li­jana. Hän on julkaissut keskustelua herättäneen teok­sen Graa­fi­nen suun­nit­te­lu: käy­tän­nöt, tek­nii­kat, stra­te­giat ja kä­si­kir­joit­ta­nut Q-teatterin Kas­par Hau­ser -näy­tel­män. Kaikki teokset Rakkaus niinku, 2016 Planet Fun Fun, 2020 Palkinnot Kalevin Jäntin palkinto, 2016
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/06/Johannes-Ekholm_3.jpg
2

Rakkaus niinku

Vikuroivassa esikoisromaanissa nuori toimittaja etsii rakkautta nettimaailman naamioiden keskellä – tekijänä toinen teatteritapaus Kaspar Hauserin käsikirjoittajista.

Joona on menettänyt niin palstatilansa kuin luottotietonsa ja muuttanut isänsä luokse Kirkkonummelle. Ainoa hänelle merkityksellinen ihmiskontakti on mystinen Sadgirl, jonka kanssa hän käy nettikeskusteluja.
Kun kustantamo ehdottaa Joonalle romaanin kirjoittamista, hän päättää kostaa isälleen, joka on kohonnut omaelämäkerrallaan Suomen Knausgårdiksi ja paljastanut kiusallisia asioita pojastaan. Joona alkaa kerätä materiaalia äänittämällä salaa keskustelujaan läheistensä kanssa.
Mikä on julkisuuden hinta, ja kuka sen maksaa?

https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/06/Johannes-Ekholm_3.jpg

Johannes Ekholm

Jo­han­nes Ek­holm (s. 1984) on näytelmäkirjailija, joka on työskennellyt myös graa­fi­sena suun­nit­te­li­jana. Hän on julkaissut keskustelua herättäneen teok­sen Graa­fi­nen suun­nit­te­lu: käy­tän­nöt, tek­nii­kat, stra­te­giat ja kä­si­kir­joit­ta­nut Q-teatterin Kas­par Hau­ser -näy­tel­män.

Kaikki teokset

  • Rakkaus niinku, 2016
  • Planet Fun Fun, 2020

Palkinnot

  • Kalevin Jäntin palkinto, 2016
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin