In English

Avoimet työpaikat

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee Oppimisen palvelut -yksikön ruotsinkieliseen kustantamiseen myynti-ja markkinointivastaavaa:

Förlagsaktiebolaget Otava hör till Otava koncernen och är ett av Finlands ledande förlag inom allmän litteratur och läromedel. Till våra verksamhetsområden hör böcker, handel, tidningar och nya affärsverksamheter. Otava Utbildning har gett ut läromedel på svenska sedan år 2012.

Otava Utbildning söker

FÖRSÄLJNINGS- OCH MARKNADSANSVARIG (myynti- ja markkinointivastaava)

Du ansvarar för försäljningen och marknadsföringen av Otavas svenskspråkiga läromedel för grundskolan och gymnasiet. Du är baserad på vårt kontor i Helsingfors, men ditt försäljningsområde består av hela Svenskfinland.

Du arbetar i nära kontakt med läromedelschef, redaktion och skolor samt försäljnings- och marknadsföringsavdelningen. Till dina huvudansvarsområden hör utveckling och förverkligande av försäljnings- och marknadsföringsstrategier, kundkontakt och fortbildning av kunder i användning av digitala läromedel. Till dina arbetsuppgifter hör även redaktionellt arbete, projekthantering och kundtjänst.

Du är initiativrik, resultatinriktad och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du klarar av att fatta beslut i föränderliga situationer.

Du har en examen i pedagogik, ekonomi eller motsvarande utbildning. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra, är kundorienterad och har goda kommunikationsfärdigheter. Kännedom om skolvärlden och erfarenhet av kundtjänst och försäljning är meriterande. Arbetet förutsätter god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift. Dessutom har du goda kunskaper i finska.

Vi erbjuder ett mångsidigt och intressant arbete inom förlagsvärlden, där du får vara med och påverka framtidens läromedel. Arbetet är utmanande och givande och ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter inom kundhantering och marknadsföring. Samtidigt får du möjligheten att ta del av en attraktiv bransch och verka inom kultur och lärande.

Anställningen är på heltid fram till 31.12.2020. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Ytterligare information om tjänsten får du av läromedelschef Inka Hedman, tfn 0407322171 måndag 4.3.2019 kl. 10–11 och torsdag 7.3.2019 kl. 13–14.

Skicka ansökan och CV samt löneanspråk senast fredag 15.3.2019 till inka.hedman@otava.fi

____________________________-

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.

Konsernin muille Avoimet työpaikat -sivuille

Otavamedia Oy »