In English

Avoimet työpaikat

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee Oppimisen palvelut -yksikköön

SISÄLTÖKOORDINAATTORIA

Tehtävänäsi on ulkopuolisten toimittajien (free) opastaminen ja yhteyshenkilönä toimiminen, avustajarekisterin ylläpito sekä osin kuva-, teksti-, julkaisu-, yms. oikeuksien hoitaminen ja selvittäminen yhdessä toimittajien kanssa, painopiste erityisesti digitaalisen tuotannon vaatiman oikeushallinnan varmistamisessa. Lisäksi toimit ulkopuolisen toimitustyön ostamisen ja sopimisen yhteyshenkilönä. Tehtäviisi kuuluu myös toimintamallien kehitys ja ajan salliessa kustannustoimitus. Toimit yhteistyössä Oppimisen palvelut -yksikön kaikkien osastojen kanssa.

Sinulla on kokemusta palveluostamisesta ja ohjaamisesta sekä oppimateriaalien ja –palvelujen toimittamisesta. Odotamme sinulta hyviä organisoimis- ja projektin koordinointitaitoja. Työotteesi on täsmällinen ja yhteistyötaitosi ovat sujuvat. Ruotsin kielen taito on etu.

Lisätietoja antaa kustannusjohtaja Teuvo Sankila (puh. 050 3737 474) perjantaina 8.2. klo 9:00-10:00 ja maanantaina 11.2. klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2. 2019 osoitteeseen koordinaattori@otava.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

———————-

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee Oppimisen palvelut -yksikköön

KUSTANNUSPÄÄLLIKKÖÄ

luonnontieteiden toimituksen vetäjäksi.

Työskentelet Oppimisen palvelut -yksikössä ja vastaat kustannusohjelman kehittämisestä luonnontieteiden alueella. Toimit yhteistyössä sekä yksikön muiden toimitusten että markkinoinnin ja myynnin kanssa. Oppimisen ja opettamisen kehittäminen ovat intohimojasi.

Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta kehittämis- ja yhteistyöhalukkuuden lisäksi asiakaslähtöistä ajattelutapaa, pitkäjänteisyyttä ja halua toimia tuloksellisesti ja verkostoitua alalla. Lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää omatoimisuutta, halua uudistaa olemassa olevia toimintamalleja sekä kokemusta esimiestyöstä ja projektien ohjaamisesta. Pystyt itsenäiseen, tavoitteelliseen työskentelyyn, olet luonnontieteiden monipuolinen osaaja ja valmis kiivaaseenkin työtahtiin. Sinulle on eduksi, jos omaat kokemusta sekä digitaalisen että painetun oppimateriaalin sisällöntuotannosta, liiketoiminnan kehittämisestä ja tunnet koulumaailmaa sekä opetusalan verkostoja.

Lisätietoja antaa kustannusjohtaja Teuvo Sankila (puh. 050 3737 474) perjantaina 8.2. klo 9:00-10:00 ja maanantaina 11.2. klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.2. 2019 osoitteeseen kustannuspaallikko@otava.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

———————-

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee yleisen kirjallisuuden tietokirjaosastolle

KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Vastuullasi on tietokirjojen toimittaminen. Teet yhteistyötä vankkojen ammattilaisten kanssa, yhteisenä tavoitteena innostavat ja laadukkaat teokset.

Olet etsimämme henkilö, jos yhteiskunta, elämäkerrat, historia ja ajankohtaiset asiat ovat lähellä sydäntäsi ja sinulla on monipuolista kokemusta tekstin toimittamisesta ja/tai kirjojen kustantamiseen liittyvistä muista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja teet työtä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Hallitset erinomaisesti suomen kielen, viestit luontevasti englanninkielellä, sinulla on hyvät tietotekniset taidot, olet yhteistyökykyinen ja vedät projekteja järjestelmällisesti. Työskentelet joustavasti myös tiivistahtisessa aikataulussa. Oma kirjoituskokemus lasketaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa työyhteisössä. Otavassa sinulla on näköalapaikka suomalaiseen kulttuuriin, yhteiskuntaan ja lukuisiin eri aloihin.

Lisätietoja antaa tietokirjojen kustannusjohtaja Eva Reenpää, sähköposti eva.reenpaa@otava.fi. Lähetä viesti, jos haluat lisätietoja puhelimitse.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan ansioluettelosi 11.2.2019 mennessä osoitteeseen eva.reenpaa@otava.fi.

———————-

Kustannusosakeyhtiö Otava vahvistaa markkinointi- ja viestintätiimiään

Etsimme markkinointihenkistä viestintäpäällikköä

Vastuullasi on Otavan yleisen kirjallisuuden kirjojen ja kirjailijoiden mediaviestintä. Suunnittelet ja toteutat itsenäisesti vastuukirjoillesi ja kirjailijoillesi mediaa kiinnostavaa sisältöä.

Odotamme sinulta

  • kokemusta viestintätehtävistä
  • vahvaa mediakentän tuntemusta
  • erinomaisia yhteistyötaitoja
  • osaat viedä montaa samanaikaista projektia aikataulussa eteenpäin
  • olet sujuvasanainen, oikeakielinen ja osaat tekstin tiivistämisen vaikean taidon
  • osaat toimia aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ja sinulla on vankka näkemys siitä, miten somessa voi kasvattaa ilmiöitä

Tukenasi on asiantunteva ja mukava markkinointi- ja viestintätiimi sekä kirjoista innostuneet kollegat. Otavassa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen sekä näköalapaikka kirjojen ja kirjailijoiden kautta suomalaiseen kulttuuriin, yhteiskuntaan ja lukuisiin eri aloihin.

Lisätietoja antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki p. 040 72 55374 keskiviikkona 30.1. klo 14-15 ja torstaina 31.1. klo 13-14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.2.2019 mennessä osoitteeseen kirsi.tahjanjoki@otava.fi Liitä mukaan ansioluettelosi.

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.

Konsernin muille Avoimet työpaikat -sivuille

Otavamedia Oy »