In English

Avoimet työpaikat

Etsimme sinua, myynnin tai opetuksen ammattilainen

MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI

Kustannusosakeyhtiö Otavan Oppimisen palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Haemme joukkoomme asiantuntevaa myyntipäällikköä vastaamaan oppimateriaalien myynnistä peruskouluille ja lukioille.

Työskentelet myyntitiimin kiinteänä mutta samalla itsenäisenä jäsenenä. Osallistut myyntitoimintojen suunnitteluun, kehität jo olemassa olevia asiakassuhteita ja hankit uusia asiakkaita. Kehität myös kanssamme oppimateriaalien markkinointia ja koulutat asiakkaitamme digitaalisten materiaalien käyttämisessä.

Sinulla on pedagoginen, kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Viihdyt ihmisten kanssa ja tunnet omaksesi yhtä lailla painetun kuin digitaalisen materiaalin. Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, pitkäjänteisyyttä ja halua toimia tuloksellisesti. Sinulle on eduksi kokemus myyntityöstä sekä opetus- ja koulumaailmasta.

Myyntialueesi painottuu Keski- ja Itä-Suomeen sekä Pirkanmaalle (Tampere, Jyväskylä, Kuopio ja Joensuu). Toimialueesi on laaja, joten työ edellyttää paljon matkustamista. Toimit päävastuullisena isäntänä asiakkaille järjestettävissä iltatilaisuuksissa. Asut toimialueellasi tai sen läheisyydessä.

Tule mielenkiintoiseen ja itsenäiseen työhön oppimateriaalien ja koulujen maailmaan. Haasteellinen ja innostava tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden täydentää omaa osaamistasi asiakkuuksien hallinnassa. Samalla pääset vaikuttamaan asioihin kiehtovassa työyhteisössä, joka toimii kulttuurin, elämysten ja oppimisen hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmäpäällikkö Jouni Joronen, puh. 050 310 3084 keskiviikkona 28.11.2018 klo 14-15.30 ja tiistaina 4.12.2018 klo 14-15.30.

Lähetä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 12.12.2018 osoitteeseen myyntipaallikko@otava.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi.

Konsernin muille Avoimet työpaikat -sivuille

Otavamedia Oy »