In English

Nevermoor-kirjailija Jessica Townsend saapuu Suomeen – ympäri maailmaa ihastuttaneen sarjan toinen osa julkaistaan 18.4.

Jessica Townsend saapuu Suomeen 21.5.

Vuoden odotetuin jatko-osa on pian täällä! Sarjan ensimmäinen osa Nevermoor: Morriganin koetukset kahmi maailmalla lukuisia palkintoja ja ylistystä. Se voitti muun muassa Waterstonin lastenkirjallisuuspalkinnon ja Australian Indie Book Awardin sekä Vuoden kirja että Vuoden lastenkirja -sarjassa. TIME-lehti valitsi sarjan ensimmäisen osan vuoden kirjaksi ja jatko-osa on viihtynyt the New York Times -bestsellerlistalla ensiosan tavoin. 

Nevermoor on kaupunki, jossa mielikuvitus ja toivo heräävät eloon. Morrigan Korppi ja Pihlaja Swift ovat läpäisseet vaaralliset koetukset, ja ovat nyt Nevermoorin Meineikkaan Seuran koulutettavia. Mutta Morriganin taival maagisessa Nevermoorissa on vasta alussa. Pian käy selväksi, että kaikkea taikuutta ei suinkaan käytetä hyvään…

Jessica Townsend on kotoisin Australiasta ja asunut pitkiä aikoja lempikaupungissaan Lontoossa. Hänen erikoisia kiinnostuksenkohteitaan ovat julkinen liikenne, hotellit, kuolema, joulu, oopperalaulajat, salaiset järjestöt ja jättikissat – jotka kaikki ovat löytäneet tiensä Nevermoor-kirjoihin.

Townsend on median haastateltavissa Helsingissä 21.5. Haastattelupyynnöt: Hannele Tavi hannele.tavi@otava.fi  

Arvostelukappaleet ja vedospyynnöthannele.tavi@otava.fi 

Arkisto