In English

Otava julkaisee syyskuussa 2017 ilmestyvän Alexander Stubbin elämäkerran.

Alex-kirjan ovat kirjoittaneet Alexander Stubb ja kirjailija Karo Hämäläinen. Kirjassa kuvataan kuinka Alexander Stubb nousi lehtisaarelaisesta lätkäjätkästä suomalaisen politiikan huipulle.

Siellä missä Alexander Stubb liikkuu, asioita tapahtuu vauhdilla. Mihin hän ryhtyy, sen hän tekee tosissaan – oli kiinnostuksen kohde sitten golf tai Euroopan integraation teoria. Keväällä 2008 Stubb hyppäsi lennosta ulkoministeriksi, ja joutui oitis rakentamaan rauhaa Georgiaan. Yli kolmetuhatta päivää tärkeimmillä ministeripaikoilla tekivät hänestä yhden 2010-luvun vaikutusvaltaisimmista suomalaisista.

Tässä kirjassa Stubb kertoo tarinansa, koko tähänastisen elämänsä Helsingin jäähallin pukuhuoneesta London School of Economicsin tohtoriksi, nuuskaa koulun sisäkattoon sylkevästä teinistä sulavasti viidellä kielellä kommunikoivaksi kosmopoliitiksi ja Suomen suosituimmaksi ministeriksi.

Kirja on oodi optimismille, jota tarvitaan ajoittain synkkien pilvien varjostamassa maailmassa.

Lisätietoja: Kustannusosakeyhtiö Otava, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kirsi Tähjänjoki, kirsi.tahjanjoki@otava.fi +348 40 7255374

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.

Arkisto