In English

Minna Kokka Otavan yleisen kirjallisuuden myyntijohtajaksi.

Otavan Myynti- ja markkinointijohtaja Maija Kuusi on jäämässä eläkkeelle vuoden 2017 lopussa. Maija Kuusi jatkaa markkinointijohtajana ja vastaa yleisen kirjallisuuden markkinoinnista ja viestinnästä.

Yleisen kirjallisuuden myyntijohtajaksi on nimitetty Minna Kokka 1.4.2017 alkaen. Minna Kokka siirtyi vuonna 2015 Otavan Kirjapainon toimitusjohtajaksi WSOY:n ja Tammen myyntijohtajan toimesta. Hän jatkaa edelleen kirjapainon toimitusjohtajana sekä tuotannon ja graafisen osaston esimiehenä.

”Otavan yleisen kirjallisuuden myynti kasvaa jo kolmatta vuotta peräkkäin ja tulos on hyvällä tasolla. On mahtavaa päästä käärimään hihat ja kehittämään Otavan kustantamoiden kirjojen myyntiä yhdessä asiakkaiden, kirjailijoiden ja osaavan myyntitiimin kanssa”, sanoo Minna Kokka.

”Olen etuoikeutettu saadessani työskennellä Otavassa ja on tosi innostavaa päästä tekemään Minnan kanssa yhteistyötä vielä tämän vuoden loppuun asti”, kertoo Maija Kuusi.

Lisätietoja:

Maija Kuusi +358 50 376 1116, maija.kuusi@otava.fi
Minna Kokka +358 40 145 4111, minna.kokka@otava.fi

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.

 

Arkisto