In English

Kirsi Tähjänjoki Otavan markkinointi-ja viestintäjohtajaksi

Kirsi Tähjänjoki (FM) on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi 1.10.2017 alkaen.

Tähjänjoki vastaa Otavan yleisen kirjallisuuden (kotimainen ja suomennettu kaunokirjallisuus, lasten- ja nuortenkirjat, tietokirjat) markkinoinnista ja viestinnästä. Tehtävää aiemmin hoitanut Maija Kuusi jää eläkkeelle marraskuun alussa. Tähjänjoen vastuualue kattaa kaikkien Otavan kirjaryhmän kustantamojen viestinnän ja markkinoinnin: Kustannusosakeyhtiö Otava, Like kustannus Oy, F-kustannus, Moreeni ja Nemo. 

Kirsi Tähjänjoella on vankka kokemus viestinnästä ja markkinoinnista. Otavan palveluksessa hän on ollut vuodesta 2005 asti, viimeisimmäksi markkinointi- ja viestintäpäällikkönä. 

”Olen äärettömän iloinen siitä, että saan ottaa tämän tehtävän vastaan tilanteessa, jossa Otavan yleisen kirjallisuuden myynti ja markkinaosuus on selkeässä kasvussa. Erottuvan, yllätyksellisen ja kaupallisesti kannattavan markkinoinnin tekeminen Otavan kirjoille on intohimoni. On upeaa saada työskennellä vakavaraisessa perheyrityksessä, arvostettujen kirjailijoiden ja innostuneiden kollegojen kanssa”, Tähjänjoki kertoo.

Tehtävässään Kirsi Tähjänjoki raportoi toimitusjohtaja Pasi Vainiolle.

 

 

 

 

 

 

 

Arkisto