In English

Jenni Pääskysaarelta ja Arno Kotrolta kirja tueksi ja iloksi elämän käännekohtaan, nuoruuden ja aikuisuuden herkkään rajapintaan

Jenni Pääskysaari ja Arno Kotro pohtivat Elämän A ja Ö –kirjassa muun muassa työtä, rakkautta, sukupuolirooleja, häpeää, empatiaa ja vapautta. Arnon ja Jennin sanat on suunnattu sekä nuorille että nuorille aikuisille, vaikeitakaan aiheita kaihtamatta. Kirjoittajat tarttuvat kohdalleen osuviin kirjaimiin ja antavat palaa.

”Olemme eläneet yhteensä melkein 90 vuotta. Vieläkään meille ei ole aivan selvinnyt, mistä elämäksi kutsutussa hortoilussa on kyse, mutta
erinäisiä huomioita olemme tehneet. Ja siinä sivussa jotain oivaltaneetkin, usein kantapään kautta. Arvokkaimmat huomiot ja oivallukset olemme kirjoittaneet tähän kirjaan, iloksesi, tueksesi, ajattelun sytykkeeksi”, Arno ja Jenni kirjoittavat kirjan esipuheessa.

on kirjoitettu viihdyttämään, kannustamaan ja rohkaisemaan – tueksi ja iloksi elämän käännekohtaan. Kirjan on kuvittanut Emmi Kyytsönen ja se ilmestyy 27.4.

Arno Kotro on filosofian ja psykologian opettaja ja kolumnisti. Jenni Pääskysaari on toimittaja, kirjailija ja tuottaja.

Arkisto