In English

Hidasta elämää –kirjoista voimaa ja inspiraatiota syksyyn

Suomen kaunein hyvinvointia kokonaisvaltaisesti käsittelevä Hidasta elämää -kirjaperhe kasvaa. Syyskiireisiin, arkeen ja hämärtyviin iltoihin tuovat energiaa ja valoa neljä uutta kirjaa ja kaksi tehtäväkirjaa.

Anna Taipaleen esikoiskirja Sydänjuttu – Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut opastaa lukijaa luomaan lempeää, myötätuntoista ja rakastavaa suhdetta omaan itseensä.  Juuri ilmestynyt herkän kaunis kirja auttaa löytämään oman sydämen voiman: valon, rakkauden ja viisauden, joka meissä jo on.

Anna Taipale on valmentaja ja sisällöntuottaja. Hän on tehnyt tv-ohjelmia sekä kirjoittanut lehtijuttuja hyvinvoinnin teemoista.

Sanna Wikströmin ja Jutta Gustafsbergin Tsemppikirjassa kaksi tunnettua hyvinvointivaikuttajaa jakavat omat elämänoppejaan. Kirjan julkistamisjuhlia vietetään 10.10. Lokakuussa ilmestyy myös Sannan ja Jutan Tsemppikalenteri vuoden 2018 muistiinpanoja varten. Täytettävässä kalenterissa on viikkonäkymä, tsemppilause jokaiselle viikolle ja itsetuntoon liittyviä pohdintatehtäviä.

FM Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston perustaja ja hyvinvointikouluttaja. Hänen Unelmakarttakirjansa on ollut Mitä Suomi lukee –bestsellerlistalla aina ilmestymisestään, tammikuusta asti.Jutta Gustafsberg on hyvinvointiyrittäjä, personal trainer, fitness-urheilija ja kysytty luennoitsija.

Susanna Erätulen Etsijänkirjan keskiössä ovat kysymykset, joita jokainen kysyy joskus itseltään. Mitä on olla ihminen? Mitä on rakastaa, luoda uutta, syntyä, eksyä, kuolla ja elää? Kirja avartaa lukijan tietä eri elämänalueille ja on mukana sydämen tykytyksissä – metelissä ja hiljaisuudessa. Kirja ilmestyy lokakuun puolivälissä.

Susanna Erätuli on entinen ammattilumilautailija. Nykyisin hän on suosittu bloggari, kirjoittaja, retriitinohjaaja, luokanopettaja ja neljän lapsen äiti.

Teemu Syrjälän Elinvoimaisen miehen kirja on matkakertomus terveyteen, rakkauteen ja seksuaalisuuteen. Kirja tukee lukijan kasvua vahvemmaksi mieheksi, tasapainoisemmaksi isäksi sekä rakkaudellisemmaksi kumppaniksi.

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jonka elämäntyönä on opastaa ihmisiä takaisin luonnollisen elämäntyylin pariin. Hän tutkimuksensa pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Katri Syvärisen ja Tara Langen keväällä ilmestyneet suositut kirjat saavat jatkoa tehtäväkirjoina. Syvärisen Löydä elämän taika –tehtäväkirja ilmestyy syyskuussa ja Langen Tikapuut rakkauteen –tehtäväkirja lokakuussa.

Kirja voi olla yhtä aikaa kaunis ja koskettava, voimallinen ja merkityksellinen. Näistä lähtökohdista aloittivat Otava ja Hidasta elämää -hyvinvointisivusto yhteistyönsä runsas vuosi sitten. Tammikuussa 2017 ilmestyivät ensimmäiset Hidasta elämää -kirjaperheen kirjat, jotka ponnahtivat heti myyntilistojen kärkeen. Hidasta elämää -kirjojen, kuten nettisivustonkin, tavoite on parantaa suomalaisten kokemusta elämästä.

Arkisto