In English

Antti Tuurin Ikitie-romaani valloittaa elokuvan myötä yhä uusia lukijoita

Antti Tuurin Ikitie-romaani valloittaa elokuvan myötä yhä uusia lukijoita

Antti Tuurin kiitetty Ikitie-romaani ilmestyi vuonna 2011 Otavan kustantamana ja sitä on tähän mennessä painettu jo yli 40 000 kappaletta. Ikitie-romaaniin perustuva elokuva keräsi ensi-iltaviikonloppunaan yli 20 000 katsojaa. Juuri ilmestyneen Ikitie-pokkarin kannessa ja kuvaliitteessä on käytetty elokuvan kuvitusta. Pokkarista otettiin suuren kysynnän vuoksi heti toinen painos.

”Antti Tuurin Ikitie on romaanina moderni klassikko. On upeaa, että Jussi Ketolan hurja ja vaikuttava tarina nyt saa arvoisensa uuden tulemisen A. J. Annilan näkemyksellisenä elokuvana. Uskon vahvasti, että elokuvan myötä romaanin löytävät vielä monet uudetkin lukijat”, kertoo Otavan kaunokirjallisuuden osastopäällikkö Antti Kasper.

”Strang kysyi, mihin minä uutta passia tarvitsin. Kerroin, mitä Kalloselta olin kuullut: Suomeen oli lähetetty ilmoitus kuolemastani, ja kuolintodistus, jossa oli petroskoilaisen lääkärin allekirjoitus ja kolme leimaa.” (Ote Antti Tuurin romaanista Ikitie)

Antti Tuurin uusin romaani Tammikuu 18 ilmestyi elokuussa, ja se on saanut oitis innostuneen vastaanoton.

Lisätietoja:

Kirsi Tähjänjoki Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kustannusosakeyhtiö Otava 0407255374 kirsi.tahjanjoki@otava.fi

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.

Arkisto