In English

Otava julkaisee Ville Niinistön kirjan

Otava julkaisee toukokuussa 2017 Ville Niinistön kirjan Löytöretkeilijä. Niinistö  kirjoittaa teoksessaan aikamme yhteiskunnallisista ilmiöistä ja ongelmista sekä kuvaa politiikan arkea ja juhlaa.  

”Tarkoitukseni on kertoa kirjassa minulle henkilökohtaisesti tärkeistä hetkistä ja kiinnostavista kohtaamisista puoluejohtajana ja ministerinä. Ne kertovat toivottavasti samalla jotain myös ajastamme. Koko maailma ja Suomi ovat tänä päivänä todella isossa murroksessa. Käsittelen inhimillisestä näkökulmasta niitä ristipaineita, joiden keskellä suuria yhteiskunnallisia ratkaisuja tehdään. Samalla haluan pohtia tapoja luovia Suomea valoisampaan tulevaisuuteen”, Niinistö kuvaa kirjaansa.

Ville Niinistö halusi poikana löytöretkeilijäksi, ja uskaltauduttuaan politiikkaan hän havaitsi, että nuoruuden toive oli sittenkin toteutunut. Hän oli tempautunut mukaan poliittiselle löytöretkelle. Niinistö kirjoittaa avoimesti arvoistaan, poliittisesta toiminnastaan, perhetaustastaan sekä kipeistäkin kokemuksistaan.

 Valtiotieteiden maisteri Ville Niinistö (s. 1976) on vihreiden kansanedustaja, joka toimi ympäristöministerinä vuosina 2011–2014. Hän on ollut vihreiden puheenjohtaja vuodesta 2011 lähtien.

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Kirsi Tähjänjoki, Kustannusosakeyhtiö Otava, kirsi.tahjanjoki@otava.fi, puh. 040 7255374

Kirjailijakuvat ja kannen kuva: http://mediapankki.otava.fi/

 

 

Arkisto