In English

Otava julkaisee Hectorin muistelmat syksyllä 2017

Kustannusosakeyhtiö Otava, Heikki ”Hector” Harma ja hänen agenttinsa Tuula Kousa ovat tänään allekirjoittaneet kustannussopimuksen Hectorin muistelmista. Kirja ilmestyy syksyllä 2017.asfalttihippimg_1803-2

Hectorin ura laulajana ja lauluntekijänä lähti nousukiitoon alkuvuodesta 1966, jolloin hänen levyttämänsä Palkkasoturi nousi listojen kärkeen. Tänä syksynä Hector on villinnyt fanejaan 50-vuotistaiteilijajuhlakiertueella, joka on täyttänyt saleja ympäri Suomea.

Hector on syvällinen laulaja-lauluntekijä, jonka monet kappaleet ovat piirtyneet suomalaisten kollektiiviseen tajuntaan. Hänen ehtymätön luomisvoimansa on tuottanut albumista toiseen menestysbiisejä, joista on tullut klassikoita.

Hectorin muistelmia on luvattu ja odotettu pitkään, mutta musiikki on vienyt ajan kirjoittamiselta. Nyt vihdoin Hectorille on tullut tilaa kerrata elettyä elämää, johon kuuluu erottamattomasti myös Helsinki, Stadi. Sen musiikkipiirit imaisivat nuoren Heikki Harman mukaansa ensin Les Mirages -yhtyeen soolokitaristina ja sitten folk-klubin jäsenenä. Siitä alkoi suomalaisittain ainutlaatuinen ura, joka ei näytä hiipumisen merkkejä.

Lisätietoja:

Kustannusosakeyhtiö Otava: markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kirsi Tähjänjoki, kirsi.tahjanjoki@otava.fi +358 40 7255374

Maisteri Kousan agentuuri ja editointi Oy: Tuula Kousa, tuula@maisterikousa.fi +358 40 751 0303

Kuva Mikko Harma, 2016.

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimateriaalien kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.

Arkisto