In English

Nimityksiä Otavan kirjaryhmän organisaatiossa

Vahvistamme Otavan kirjaryhmän organisaatiota (Kustannusosakeyhtiö Otava, Like Kustannus Oy, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, F-Kustannus) seuraavilla nimityksillä markkinointiyksikössä. Nimitykset astuvat voimaan 1.9.2016.

Tradenomi Nona Ratia nimitetään liiketoimintapäälliköksi vastuualueinaan backlist, pokkarit ja saatavuudenhallinnan kehittäminen. Hän jatkaa myös myyntivastuullisena nimettyjen asiakkaiden osalta. Nona on aiemmin toiminut Otavan myyntipäällikkönä ja tuotepäällikkönä Suomalaisessa kirjakaupassa.

FM Kaisu-Maria Toiskallio nimitetään Like Kustannus Oy:n viestinnästä ja markkinoinnista vastaavaksi päälliköksi. Hän vastaa Liken media- ja sidosryhmäviestinnästä sekä markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Kaisu-Maria on aiemmin toiminut Otavan myyntipäällikkönä.

Tradenomi Noora Al-Ani nimitetään yleisen kirjallisuuden myyntipäälliköksi. Hän vastaa jatkossa omien asiakkaidensa myynnistä ja osallistuu myös myynti- ja markkinointisuunnitteluun. Noora on aiemmin toiminut tuottajana yleisen kirjallisuuden markkinoinnissa.

”Olemme todella iloisia saadessamme nämä aidosti innostuneet osaajat osaksi markkinointiyksikköämme ja toivotamme heille kaikille menestystä uusissa tehtävissään”, sanoo Otavan myynti- ja markkinointijohtaja Maija Kuusi.

 

Suomen suurin kirjankustannusalan toimija Otava on 126-vuotias perheyritys. Se tarjoaa suomalaisille kirjanystäville unohtumattomia elämyksiä ja innostumisen hetkiä sekä opiskelijoille oppimisen ja oivaltamisen iloa. Syksy 2016 tulee olemaan Otavan ja Liken kaikkien aikojen kirjasyksy. Uutuuskirjoja ilmestyy mm. Jari Tervolta, Laila Hirvisaarelta, Miika Nousiaiselta, Antti Tuurilta, Sirpa Kähköseltä ja Riikka Pulkkiselta. Liken kirjasyksyn kovia nimiä ovat mm. Antti Tuomainen, Asko Sahlberg ja Kauko Röyhkä.

 

Arkisto