In English

Mihail Zygarin Putinin sisäpiiristä myyntimenestys – kirjasta tulossa toinen painos

Mihail Zygar - Putinin sisäpiiriVenäläistoimittaja Mihail Zygar kertoi Helsingin vierailullaan 20.-21.4. teoksestaan Putinin sisäpiiri – Nyky-Venäjän lyhyt historia. Kirja ilmestyi suomeksi Jukka Mallisen suomennoksena 14.4.2016 ja nyt siitä on tulossa jo toinen painos.

Kirja on ollut myyntimenestys myös Venäjällä, missä kirjaa on myyty yli 70 000 kappaletta.

Kirja herättää suurta kiinnostusta Venäjää seuraavien suomalaisten keskuudessa. Zygar paljastaa miten Putinin Venäjä toimii ja millaisia ovat Putinin sisäpiireihin kuuluvat vaikuttajat. Näin teos toimii myös käyttökelpoisena käsikirjana kaikille, jotka haluavat todella ymmärtää Putinin Venäjän usein epärationaalista ja tempoilevaa toimintaa.

”Tarvitsemme parempaa ymmärrystä suuresta itäisestä naapuristamme. Juuri siksi Zygarin kirja on niin ainutlaatuinen ja tärkeä myös suomalaisille. Teos on kirjoitettu parhaaseen mahdolliseen sisäpiiritietoon nojaavaksi kuvaukseksi siitä, miten Putin ja hänen uskollinen kaartinsa johtaa Venäjää, mitä he ajattelevat ja mihin he pyrkivät”, sanoo Otavan kustannuspäällikkö Jarkko Vesikansa.

Arkisto