In English

JHT Musta lammas –kirjaa painettu jo 50 000 kappaletta!

Suomen suosituimman artistin Cheekin elämästä kertovan kirjan JHT Musta lammas myynti on ollut ennennäkemätöntä. Tämän vuoksi se on myyty loppuun monista kaupoista heti ensimmäisten päivien aikana. Kirja ilmestyi 6.10. ja siitä otettiin heti toinen painos valtavan kysynnän vuoksi.

”Kirjan myynti on ollut ilmiömäistä. Tämän ja huomisen päivän aikana kirjaa saadaan taas lisää kauppoihin”, kertoo Otavan myynti-ja markkinointijohtaja Maija Kuusi. ”Kirjasta on otettu kolmaskin painos, joka valmistuu ensi viikolla. Kirjaa on silloin painettu jo 50 000 kappaletta”, Kuusi iloitsee.

“Ollut tosi hyvä ja vapautunut fiilis, kun kirja on vihdoin ulkona. Olen saanut satoja viestejä kirjan jo lukeneilta. Moni on sanonut sen pitävän otteessaan ja avaavan mielenkiintoisesti mun mielenmaisemaa. Moni on myös sanonut, että se antaa uutta näkökulmaa myös biiseihin. Tuntuu hyvältä saada tällaista palautetta”, Jare kommentoi.

Ainutlaatuisessa elämäkerrassa altavastaajan roolista musiikkimaailman taivaalle noussut Cheek kuvataan ilman suojamuureja. Suuri yleisö pääsee nyt ensimmäistä kertaa kurkistamaan kulissien toiselle puolelle ja tutustumaan ihmiseen artistin takana. Kirjaa varten on haastateltu Jaren ystäviä, sukulaisia ja musiikkiuraa alusta asti seuranneita kollegoita. JHT Musta lammas -kirjan kirjoittaja Mikko Aaltonen on pitkän linjan toimittaja ja pop-kriitikko.

Lisätietoja: Kirsi Tähjänjoki, kirsi.tahjanjoki@otava.fi 040-725 5374
Kuvat:
http://mediapankki.otava.fi/

 

 

 

Arkisto