In English

Otava julkaisee Jan Vapaavuoren uuden kirjan

Otava julkaisee maaliskuussa 2016 Jan Vapaavuoren kirjan Puoliholtiton Suomi. Kirja tarjoaa vahvan näkemyksen Suomen luisumisesta talouden kärkikaartista keskikastiin ja tarvittavasta kansallisesta elämäntaparemontista.

Kirja on arvostetun vaikuttajan kuvaus moniongelmaisesta Suomesta, jonka puoliholtiton elämäntapa jatkui, vaikka talouden kääntäminen olisi edellyttänyt ryhtiliikettä. Vapaavuori kuvaa sisäpiiriläisenä myös sitä kuinka näivetyskierre pääsi valloilleen. Vapaavuori tähdentää, että paljon on vielä tehtävä, jos haluamme välttää Suomen pysyvän näivettymisen. Vai menikö Suomen parasta ennen -päivä jo?

Jan Vapaavuori (s. 1965) on toiminut elinkeinoministerinä (2012-2015) ja kokoomuksen kansanedustajana (2003-2015). Hän oli ministerinä monessa mukana kun Suomen kurssia yritettiin kääntää. Vapaavuori on työskennellyt syyskuusta 2015 lähtien Euroopan investointipankin varapääjohtajana Luxemburgissa.

Otava-konserni on kirjankustannusalan suurin toimija Suomessa. Kirjat liiketoiminta-alueen pääyhtiö on Kustannusosakeyhtiö Otava. Yhtiön toimialana on suomenkielisen kaunokirjallisuuden ja tietokirjojen sekä oppimateriaalien kustantaminen. Kustannusosakeyhtiö Otava täyttää tänä vuonna 125 vuotta.

Arkisto