In English

Maailmankuulu Lorna Byrne saapuu Helsinkiin puhumaan rakkauden voimasta

Enkeleiden, toivon ja rakkauden sanomaa levittävä irlantilainen Lorna Byrne (s. 1953) vierailee neljännen kerran Suomessa 5.−7. marraskuuta. Hän esiintyy yleisölle lauantaina 7.11. klo 14.00 Paasitornin juhlasalissa sekä antaa vierailunsa aikana haastatteluja medialle.

Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta saakka nähnyt enkeleitä ja saanut heiltä viestejä. Irlannin maaseudulla asuvan Lornan kansainväliset bestsellerit Enkeleitä hiuksissani, Portaat taivaaseen, Toivon viesti enkeleiltä ja Taivaallinen rakkaus ovat olleet suuria menestyksiä myös Suomessa. Hänen teoksiaan on meillä myyty tähän mennessä pitkälti yli 100.000 kappaletta.

Taivaallinen rakkaus –kirjassaan Lorna kertoo miten hän näkee enkeleiden lisäksi myös rakkauden fyysisenä voimana. Hän opettaa, kuinka voimme vapauttaa enemmän rakkautta sisimmästämme ja kohdistaa sen itseemme, muihin ja koko maailmaan.

Lorna Byrne on kirjoillaan ja karismaattisilla esiintymisillään koskettanut syvästi ihmisiä ympäri maailmaa. Hänen tilaisuutensa ovat olleet loppuunmyytyjä niin Yhdysvalloissa, Euroopassa kuin Suomessakin.

Paasitornin yleisötapahtuman tuottaa FreeFlowFactory, jonka kanssa Otava järjestää Byrnen Suomen vierailun.

Lisätietoja kirjailijasta

Lorna Byrnen kotisivut

www.freeflowfactory.com

Arkisto