In English

Maailmankuulu Lorna Byrne ensi viikolla Helsingissä

Lorna Byrne

Enkeleiden, toivon ja rakkauden sanomaa levittävä irlantilainenLorna Byrne vierailee neljännen kerran Suomessa 6.−7. marraskuuta.

Hän esiintyy yleisölle Otavan kirjakaupassa perjantaina 6.11. klo 16.30 ja maksullisessa puhetilaisuudessa lauantaina 7.11. klo 14.00 Paasitornin juhlasalissa.

Lorna Byrne (s. 1953) on lapsesta saakka nähnyt enkeleitä ja saanut heiltä viestejä. Irlannin maaseudulla asuvan Byrnen kansainväliset bestsellerit Enkeleitä hiuksissani, Portaat taivaaseen, Toivon viesti enkeleiltä ja Taivaallinen rakkaus ovat olleet suuria menestyksiä myös Suomessa. Hänen teoksiaan on täällä myyty tähän mennessä pitkälti yli 100.000 kappaletta.

Rakkauden voima Tällä vierailullaan Lorna puhuu erityisesti rakkauden voimasta. Viimeisimmässä Taivaallinen rakkaus –kirjassaan Lorna kertoo, miten hän näkee rakkauden fyysisenä voimana. Hän opettaa, kuinka voimme vapauttaa enemmän rakkautta sisimmästämme ja kohdistaa sen itseemme, muihin ja koko maailmaan.

Lorna Byrne on kirjoillaan ja karismaattisilla esiintymisillään koskettanut syvästi ihmisiä ympäri maailmaa. Hänen tilaisuutensa ovat olleet loppuunmyytyjä niin Yhdysvalloissa, Euroopassa kuin Suomessakin.

Paasitornissa 7.11. järjestettävä yleisötapahtuma on lähes loppuunmyyty. Tapahtuman tuottaaFreeFlowFactory, jonka kanssa Otava järjestää Byrnen Suomen vierailun.

Arkisto