In English

Otava julkaisee Alexander Stubbin ja Tuomas Enbusken Twitterkirjan

Otava julkaisee 12.5.2014 eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin ja toimittaja Tuomas Enbusken #Twitterkirjan. Kirjassa Suomen tunnetuimmat, kokeneimmat ja innokkaimmat twiittaajat paljastavat, miten Twitteriä kannattaa käyttää. Kirja on yhtä aikaa opas ja pamfletti sosiaalisesta mediasta, joka on mullistanut ihmisten viestintä- ja kommunikointitapoja.

”Twitterissä viesti on viestittäjää tärkeämpi. Twitterissä ollaan kuin armeijan saunan lauteilla. Kaikki ovat ainakin näennäisesti samanarvoisia”, Stubb ja Enbuske kuvaavat.

Kumpikin twiittaa ammattinsa takia, mutta visertelee myös huvikseen. Kohujakin on syntynyt ja niiden opetuksia Stubb ja Enbuske käyvät lävitse. Kirja sisältää Twitterin kymmenen käskyä, eettistä pohdintaa, kutkuttavia kertomuksia ja listan twiittaajista, joita kannattaa seurata.

Twitterkirja on Otavan ensimmäinen tietokirja, joka ilmestyy vain sähkökirjana. Kirjaa voi ostaa Elisa Kirja -palvelun kautta 26.5. asti, jonka jälkeen se on myynnissä myös muilla sähkökirjojen jälleenmyyjillä.

”Twiitit ovat modernia kirjoittamista ja lukemista. Twitter-kirjalle, jos mille, sopii nimenomaan sähköinen julkaisu. Olen ylpeä ja onnellinen, että voimme yhteistyössä tarjota suomalaisille nämä viserrykset ensimmäisenä”, sanoo Elisa Kirja -palvelun liiketoimintajohtaja Liisa Puurunen.

Arkisto