In English

Nemon, Siltalan ja Teoksen kirjat Otavan kirjakauppaan

Otavan kirjamyymälän valikoima laajenee kolmen uuden kustantajan kirjoilla. Kustannusosakeyhtiö Nemon, Siltalan ja Teoksen kirjat ovat elokuun alusta, 4.8. alkaen saatavilla Otavan Helsingin kirjakaupassa osoitteessa Uudenmaankatu 10. Entuudestaan myymälässä on laaja valikoima Liken ja Otavan kirjoja. Yleisen kirjallisuuden lisäksi esillä ovat Otavan oppimateriaalit.

Nemolla, Siltalalla tai Teoksella ei ole omaa kirjakauppaa. Siksi valmiiseen tilaan muuttaminen tuntuu kaikista luontevalta. ”Jokainen uusi jakelukanava on meille tervetullut”, summaa kustantajakollegoiden puolesta Teoksen toimitusjohtaja Nina Paavolainen. Hän toteaa myös, että laatukustantamoiden yhteistyö kirjojen saatavuuden parantamiseksi ja lukemisen edistämiseksi on juuri sellainen avaus, josta kaikki hyötyvät. Kustantaja Nina Karjalainen Nemosta iloitsee upeasta liiketilasta ja siitä, että Otavan kirjakaupan henkilökunta koostuu huippuammattilaisista. ”Olemme ylpeitä ja iloisia Otavan kirjakaupan päätöksestä ottaa Nemon kirjat valikoimiinsa”, hän sanoo.

Otavan kirjamyymälä on avoinna arkisin klo 10-18. Myymälässä on kirjoille tilaa yli 300 neliötä. Jatkossa kaikki esillä olevat kustantajat järjestävät siellä myös erilaisia kirjallisuustapahtumia, julkistamistilaisuuksia ja muuta meininkiä.

Arkisto