In English

Kulma-blogi Suomen paras yritysblogi –kilpailun short listalla

Suomen paras yritysblogi –kilpailun short lista on julkistettu tänään 11.9.2014. Jatkoon pääsivät seuraavat viisi yritysblogia: Ferroplan Blogi (Ferroplan), Hyvä ruoka – parempi mieli (Atria), Kulma (Otava), Patarumpu (S-ryhmä) ja Taloudessa.fi (OP-Pohjola).

Kilpailuun ilmoittautui 24 yritysblogia ja voittaja julkistetaan markkinointiviestinnän viikolla keskiviikkona 24.9. Lisäksi annetaan tunnustus vuoden parhaalle blogikirjoitukselle.

Suomen parhaan yritysblogin 2014 valitsee tuomaristo, jonka jäseninä ovat professori Pekka Aula, Kauppalehden toimittaja Miia Savaspuro, Markkinointiviestinnän toimistojen liiton MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala, Fazerin Online- & Mediajohtaja Kati Sulin ja viestintätoimisto Manifeston partneri Mikko Koistinen.

Tuomaristo arvioi yritysblogeja muun muassa sisältöjen kiinnostavuuden, houkuttelevan yleisilmeen, mielekkään rakenteen sekä blogin aktiivisuuden perusteella. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös siihen, kuinka hyvin blogi tukee organisaation omia tavoitteita ja ilmentää organisaation perus- tai liiketoimintaa. Ratkaisevaa on toimiva ja kiinnostava kokonaisuus.

Kilpailu toteutetaan ensimmäistä kertaa ja sen järjestävät yhteistyössä viestintätoimisto Manifesto ja MTL.

Tutustu Kulmaan

Arkisto