In English

Koko kaupunki lukee

Otava ja HelMet-kirjastot kampanjoivat e-lukemisen puolesta.

Virpi Hämeen-Anttila - Yön sydän on jäätä

Pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastot ja Kustannusosakeyhtiö Otava tarjoavat rajattomalla lukuoikeudella Virpi Hämeen-Anttilan Yön sydän on jäätä e-kirjan 24.11.-14.12. Teos on lainattavissa Helmet e-kirjastossa.

Kampanjalla halutaan edistää e-lukemista ja muistuttaa e-lukemisen helppoudesta ja vaivattomuudesta. Kirjailija, tutkija ja kääntäjä Virpi Hämeen-Anttilan mielestä e-kirjat ovat monella tavalla käteviä.
– Parasta e-kirjoissa on se, että niitä voi kantaa monta mukana, kun lähtee esimerkiksi matkalle. Tykkään lukea myös käsikirjoituksia sähköisessä muodossa, Virpi Hämeen-Anttila sanoo.

Kirjailijan suhde e-kirjoihin muuttui kokeilemisen myötä.
– Minulla oli ennakkoluuloja e-kirjoja kohtaan, mutta eräälle bussimatkalle otin e-kirjoja mukaan ja totesin, että se oli hyvä ajatus. E-kirjat ovat käteviä varsinkin, kun on himolukija, ei tarvitse raahata kirjasäkkiä mukana, kirjailija kertoo.

E-lukeminen on helppoa E-lukemisessa parasta onkin se, että e-kirjan voi lainata ja lukea missä ja milloin vain. Lainaaminen ei ole enää kiinni myöskään kirjaston aukioloajoista.

HelMet e-kirjastoon pääsee osoitteessa www.helmet.fi.

Pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastojen e-kirjastossa asiakkaiden käytössä on tuhansia kirjoja, lehtiä, musiikkia, elokuvia, kielikursseja sekä tietokantoja. Lukemista on tarjolla suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. HelMetin saa käyttöönsä myös puhelimella osoitteessa mobi.helmet.fi.

Arkisto