In English

Katri Helenan Taivaan tie on kevään puhutuimpia ilmiöitä

− Kirjasta otettu jo kolme painosta ja levy myynyt kultaa

Katri Helena - Taivaan tie

Rakastetun Katri Helenan Taivaan tie –kirjasta on tähän mennessä otettu kolme painosta, joiden yhteismäärä on huima 18.000 kappaletta. Kirja ilmestyi 12. huhtikuuta ja se nousi pian myyntilistojen kärkeen.

Myös Taivaan tie -levy on ollut menestys. Se on nyt myynyt kultaa eli yli 10.000 kappaletta. Levy julkaistiin 11. huhtikuuta ja se nousi heti julkaisuviikolla albumilistan sijalle 3. ja on pysytellyt siitä saakka maan myydyimpien levyjen joukossa.

Taivaan tie –kirjan ja levyn muodostama kokonaisuus on ollut kevään puhutuimpia ilmiöitä. Katrin muistikirjojen pohjalta syntyneet laulut ja mietteet ovat koskettaneet suomalaisia poikkeuksellisella tavalla ja Katri on saanut runsaasti palautetta kuulijoiltaan. Levy on poikkeuksellinen myös Katrille itselleen ja hän on nimennyt Taivaan tien uransa henkilökohtaisimmaksi albumiksi.

”Jokaisessa laulussa on pala minusta. Toiveeni toteutui, sain laulettavakseni lauluja, joiden sisältö on osa omaa kokemusmaailmaani. Mikä riemullinen tunne, tässä vaiheessa, näillä “taivaan teillä”! Tulee olemaan iso ilo yhdistää nämä kaikkien ikihittien joukkoon.” Katri Helena kertoo.

Syksyllä Katri Helena tekee Taivaan tie -konserttikiertueen.

Arkisto