In English

Ari Mennanderin Teemu-kirja rikkoo myyntiennätyksiä

Teemu oli syyskuun ja nyt myös lokakuun myydyin tietokirja tänään julkistetun Kirjakauppaliiton Mitä Suomi lukee -listan mukaan. Arviot kirjasta ovat olleet myönteisiä ja muun muassa rosoa ja rehellistä asennetta kiitellään.

”Kirjan myynti on jo modernin ajan kovin, ja se noussee kaikkien aikojen ykköseksi ohi Urheilun pikku jättiläisen”, ennustaa Ari Mennander.

Kirjan ensimmäinen 50.000 painos myytiin loppuun jo ennen isänpäivän ja joulun varsinaista myyntisesonkia. Teos julkistettiin 18.9.2014.

Teemu on kaksinkertaisen Vuoden urheilukirja -palkinnon voittajan Ari Mennanderin toimittama elämäkerta yhdestä maailman kaikkien aikojen parhaista jääkiekkoilijoista. Mennander on seurannut Selännettä läheltä yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Selänteen elämä vaikuttaa täydelliseltä, mutta matkan varrella on ollut useita vastoinkäymisiä, joista suuri yleisö ei tiedä mitään. Teemu-elämäkerta kertoo, mistä kaikki alkoi ja mikä on rakastetun sankarin ja esikuvan salaisuus. Selänteellä on poikkeuksellinen karisma ja suuri lämmin sydän mutta kirja kertoo myös raudanlujasta voitontahdosta, joka jättää alleen kaiken muun. Elämäkerta kuvaa Selännettä niin supertähtenä kuin perheenisänä ja ystävänä. Myös puoliso, muut läheiset, pelikaverit ja valmentajat kertovat suhteestaan kiekkolegendaan.

Arkisto