In English

Ruokakirjoja kiireiseen arkeen, painonhallintaan ja nautiskeluun

Pirjo Saarnia Terveellistä ruokaa vartissa – Fredrik Paulún 50 vinkkiä rasvanpolttoon – Caroline Hofberg Runsaat salaatit – Simppeliä sushia – Chris & James Tanner Jätskiä

Ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri Pirjo Saarnian kirjassa Terveellistä ruokaa vartissa tarjotaan kiireiselle ruoanlaittajalle reseptejä nopeisiin perusruokiin. Vain viisitoista minuuttia, ja terveellinen, itse tehty ruoka on valmista nautittavaksi.

Fredrik Paulúnin kirjassa 50 vinkkiä rasvanpolttoon on neuvoja, joiden avulla aineenvaihduntaa voi tehostaa. Arjen pienillä valinnoilla terveys kohenee ja paino pysyy hallinnassa. Suomentanut Riitta Bergroth. Fredrik Paulún on ruotsalainen ravitsemustieteilijä ja painonpudotuksen asiantuntija. Hänen kirjojaan on myyty yli miljoona kappaletta.

Caroline Hofbergin Runsaat salaatit -kirjan noin sadan reseptin valikoimassa riittää vaihtoehtoja niin kasvissyöjille kuin kalan ja lihan ystäville. Kirjassa on ohjeita myös monikäyttöisiin kastikkeisiin ja dippeihin.Suomentanut Katja Tiilikka. Ruotsalainen Caroline Hofberg on tehnyt 15 keittokirjaa. Hän kirjoittaa myös lukuisiin Ruotsissa ja ulkomailla ilmestyviin ruokalehtiin. Kirja ilmestyy viikolla 10.

Simppeliä sushia – Raikkaat sushit, salaatit ja keitot sisältää yli 50 helppoa ruokaohjetta. Japanin, Kiinan ja Kaakkois-Aasian herkut tarjoavat selkeitä makuja terveellisessä paketissa. Suomentanut Riitta Bergroth. Kirja ilmestyy viikolla 11.

Ravintoloitsijaveljekset Chris ja James Tanner ovat keränneet kirjaansa Jätskiä – Kylmää hyvää: jäätelöt, jäädykkeet, sorbetit yli 30 selkeää ohjetta kylmien herkkujen tekemiseen: täyteläistä mansikkakermajäätelöä, amarettolla ja marsalalla maustettua terriiniä, vuohenjuustobalsamicojäätelöä ja muita ihanuuksia. Suomentanut Katja Tiilikka. Veljekset omistavat Tanners-ravintolan Plymouthissa, Englannissa. Kirja ilmestyy viikolla 6.

Arkisto