In English

Kati Hiekkapellon Kolibri ja romaanisarjan kaksi seuraavaa osaa myytiin Saksaan

Kati Hiekkapellon Kolibrin ja hänen jännitysromaanisarjansa kahden seuraavan kirjan oikeudet on myyty merkittävälle saksalaiskustantajalle, Random Houseen kuuluvalle Heyne Verlagille. Kolibri ilmestyy saksaksi syksyllä 2014.

Saksalaiskustantamon kustannuspäällikkö Kirstin Naegele on Hiekkapellosta innostunut. ”Hiekkapellon esikoinen on yksi vakuuttavimpia debyyttejä, jonka olen pitkään aikaan lukenut. Hänen sankaritartaan, nuorta Anna Feketeä alkaa seurata varauksettomasti heti ensimmäiseltä sivulta alkaen. On vaikea uskoa, että kyseessä on esikoisteos. Onnitteluni Otavalle tästä suurenmoisesta löydöstä.”

Hiekkapellon maaliskuun alussa ilmestynyt esikoisromaani Kolibri on saanut kotimaassa poikkeuksellisen kiittävät arviot. Kolibri aloittaa sarjan, jonka päähenkilö on vahva naissankari, Jugoslavian unkarilainen Anna Fekete. Sarjan toinen romaani ilmestyy keväällä 2014.

Hiekkapelto (s. 1970) on kotoisin Oulusta ja koulutukseltaan erityisluokanopettaja. Hän asuu Hailuodossa vanhalla maatilalla miehensä, kolmen lapsensa sekä suuren eläinlaumansa kanssa. Hiekkapelto on työskennellyt maahanmuuttajien opettajana ja asunut Serbian unkarilaisalueella.

Arkisto