In English

Björn Wahlroosin Markkinat ja demokratia ilmestyy englanniksi

Björn Wahlroosin Markkinat ja demokratia ─ Loppu enemmistön tyrannialle ilmestyy nyt Otavan kustantamana englanninkielisenä sähkökirjana.

Wahlroosin alun perin englanniksi kirjoittaman teoksen nimi on englanniksi Markets and Democracy – Exiting the Tyranny of the Majority. Kansainvälisille markkinoille suunnattu kirja tulee myyntiin kotimaisten verkkokauppojen lisäksi Applen iBookstoreen ja Amazonin verkkokirjakauppaan.

Markkinat ja demokratia (2012) oli yksi viime vuoden myydyimpiä tietokirjoja ja se oli myös Tieto-Finlandia -ehdokas. Teosta on tähän mennessä myyty lähes 22.000 kappaletta. Luku sisältää kovakantisen teoksen, pokkarin ja sähkökirjan.

Wahlroosin teos herätti ilmestyessään vilkkaan keskustelun. Kirjoittaja analysoi sekä eurooppalaisen, amerikkalaisen että aasialaisen hallitsemisen historiaa ja nykytilaa. Hän osoittaa, että parhaille yhteiskunnille on ominaista markkinoiden, hierarkioiden ja demokratian tasapaino, jossa yksikään osapuoli ei saa päästä määräävään asemaan. Kilpailu muokkaa jatkossa yhä enemmän yhteiskuntien tulevaisuutta.

Kauppatieteiden tohtori Björn Wahlroos on Sampo Oyj:n, Nordea-pankin ja UPM-Kymmenen hallitusten puheenjohtaja.

Arkisto