In English

Mauri Kunnaksen Piitles ja E L Jamesin Fifty Shades maistuvat suomalaisille

Mauri Kunnaksen Piitles on tämän vuoden ehdoton sarjakuvatapaus. Virtuoosimaisen piirtäjän nelivärialbumista on tullut lukijoiden suosikki. Kirjasta on tähän mennessä otettu neljä painosta, joiden yhteismäärä on jo 60.000 kappaletta.

Lokakuussa ilmestyneestä teoksesta on julkaistu myös kolmentuhannen kappaleen signeerattu juhlalaitos, jossa on mukana myös Kunnaksen signeeraama piirroksen vedos.

Brittiläisen E L Jamesin eroottinen kirjasarja viattoman opiskelijatytön ja eristäytyneen nuoren miljonäärin hullusta rakkaudesta on myös koukuttanut suomalaiset lukijat. Trilogian suomenkielisten laitosten yhteispainosmäärä on 120.000 kappaletta. Maailmanlaajuisesti kirjasarjaa on myyty yli neljäkymmentä miljoonaa kappaletta. Fifty Shades on yksi kautta aikojen myydyimpiä kirjasarjoja.

Trilogian ensimmäinen osa Fifty Shades – Sidottu ilmestyi elokuun puolivälissä, toinen Fifty Shades – Satutettu syyskuun puolivälissä ja päätösosa Fifty Shades – Vapautettu tuli markkinoille marraskuun alussa. Trilogia on saatavissa sekä SEVEN-pokkareina että sähkökirjoina. Sarjan on suomentanut Riie Heikkilä.

Arkisto