In English

Kirja tekee hyvää – kampanjan säännöt

Järjestäjä

Kilpailun järjestää Kustannusosakeyhtiö Otava.

Osallistumisaika ja osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu 22.1.–26.2.2015 välisenä aikana Otavan Facebook -sivulla osoitteessa facebook.com/otavankirjat. Osallistuminen edellyttää em. sivulla tehtyä kommentointia kampanja-aikana sivulle lisättyyn kuvaan tai kuviin.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

Palkinnot ja arvonta

Arvonnassa on palkintoina 5 kpl 25 kirjaa sisältävää pakettia. Yhden paketin arvo on noin 150 €. Arvonta suoritetaan viidessä vaiheessa kaikkien kyseiseen vaiheeseen mennessä osallistuneiden kesken. Jokainen arvonnassa voittanut voittaa yhden palkinnon ja yksi henkilö voi voittaa arvonnassa vain kerran.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Jos palkinto palautuu väärien osoitetietojen perusteella, palkintoa ei jälleenlähetetä.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailussa voittaneiden nimet Otavan Facebook-sivulla, mutta kampanjassa kerättyjä tietoja ei luovuteta edelleen ulkopuolisten tahojen käyttöön eikä kilpailun järjestäjä käytä niitä suoramarkkinointitarkoituksiin. Kilpailun järjestäjä sitoutuu suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat hyväksyvät nämä kilpailun viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta. Kilpailun järjestäjä vastaavaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen yksittäisten palkintojen arvoa tai määrää.